Psykomotorisk terapeut

Jeg har som psykomotorisk teraput specialiseret mig i behandling af stress og angsttilstande, kropslig uro, søvnproblematikker og smerter. Psykomotorik er en terapiform som er effektiv til at behandle stress, angst og søvnproblematikker eller kropslig uro. Psykomotorisk terapi/afspænding påvirker hormonet oxytocin, som giver kroppen en følelse af velvære og glæde, og sammen med hormonet dopamin virker de stress nedsættende og beroligende på nervesystem. 

Psykomotorisk terapi/afspænding giver dig en forståelse og viden om de symptomer, smerter, signaler eller de oplevelser eller tanker du har. Gennem et forløb bliver du i stand til at værne om din sundhed, og forebygge stress, muskelsmerter eller psykisk ubehag.

Psykomotorik er en sammenkobling af det græske ord psyche, som betyder sjæl, og det latinske ord motor, som betyder bevægelse. Psyche betyder i psykologien den mental tilstand(tanker, følelser, bevidsthed) mens motor betyder kroppens bevægelser(muskler, led, gang, løb og så videre). Psykomotorisk terapi er en terapiform, hvor sammenhængen mellem krop og psyke er i fokus. Den psykomotoriske terapeut har både et indgående kendskab til menneskets fysiologi og anatomi samt til psykologi og pædagogik.

Psykomotoriske terapeuter har en 3½ årig professionsbachelor uddannelse der bl.a. indeholder anatomi, fysiologi, psykologi og pædagogik.

I klinikken underviser jeg i bl.a. kropsbevidsthed, kropssprog, ergonomi, styrketræning, afspænding, før- og efterfødsel, krop og psyke sammenhæng.

Kan psykomotorisk behandling være noget for dig, så læs mere på min kontakt side, eller ring og få en snak om dine problemstillinger.

Behandlinger med psykomotorik

FORLØBET

1. Session (1½ time)
700 kr.

Første behandlingssession varer 1½ time og indeholder samtale, undersøgelse, bevægelsesanalyse, øvelser og behandling.

700 kr.
Efterfølgende sessioner (1 time)
700 kr.
700 kr.

Ved aflysning under 24 timer før behandlingsstart  opkræves der 400 kr.

Virksomhedsløsninger prissættes ud fra indhold og varighed.

De fleste oplever ændringer og lærer at mærke og forstå kroppens signaler efter ca. 8-10 behandlinger. Behandlingen varer en time og foregår på en briks eller på gulvet, hvor du har dit sædvanlige tøj på.

VIDEN OM DIN KROP

Fibromyalgi og søvn kvalitet

Mange med kroniske smerter har besvær med at falde i søvn og vågner typisk efter ...
LÆS MERE

Behandling af hjernerystelse med laserterapi

En hjernerystelse opstår ved en skade (traume) mod hovedet, hvor hjernen “rystes” mod kraniekassen. Den ...
LÆS MERE

Skam er en stærk førelse, der slider på kroppe

”Jeg er bange for at blive afsløret i slet ikke at have styr på det, ...
LÆS MERE

5 Tips til en travl hverdag

Organiser din tid Nogle mener, at planlægning og struktur er en spændetrøje. Tværtimod! At beslutte ...
LÆS MERE

Psykomotorik er effektiv mod stress

Ny undersøgelse: Psykomotorik er effektivt mod stress En undersøgelse fra Rigshospitalet viser klare tegn på, ...
LÆS MERE

SKAL JEG HJÆLPE DIG?

Scroll to Top