OM MIG

MIN BAGGRUND

Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut, og har mere end 15 års erfaring med behandling og undervisning i klinikken. Som psykomotorisk terapeut kan jeg hjælpe dig med at afdækker dine kropslige, sociale og mentale udfordringer og årsagerne til dem. Jeg er specialiseret og har erfaring i behandling af stress- og angsttilstande, kropslig uro og søvnproblematikker samt håndtering af smertetilstande.

Hos mig er du er i hænderne på en fagperson som arbejder ud fra anerkendt psykologiske, anatomisk og fysiologisk metode. Jeg skræddersyer det mest optimale forløb for dig, så du kan opnå en positiv og et resultatorienteret behandlingsforløb . En behandlingsforløb der skaber bevidsthed og giver dig ressourcer til at opnå et mentalt og fysisk sundt helbred.

Følg mig her

UNDERVISNING

Jeg underviser i ergonomi, afspænding, bevægelse og kropsbevidsthed. Undervisning og vejledning give den enkelte redskaber til, at tage vare på sig selv i en travl hverdag. Jeg har erfaring fra flere større virksomheder hvor jeg har undervist forebyggende, men også behandlet medarbejdere med fysiske eller psykiske problemer. Undervisningen og vejledningen har givet den enkelte redskaber til, at tage vare på sig selv i en travl hverdag.

Kan psykomotorisk behandling eller undervisning være noget for dig, så læs mere på min hjemmeside, eller ring og få en snak med mig om dine problemstillinger.

Medlem af DAP – Danske Psykomotoriske Terapeuter.

VIDEN OM DIN KROP

Fibromyalgi og søvn kvalitet

Mange med kroniske smerter har besvær med at falde i søvn og vågner typisk efter ...
LÆS MERE

Behandling af hjernerystelse med laserterapi

En hjernerystelse opstår ved en skade (traume) mod hovedet, hvor hjernen “rystes” mod kraniekassen. Den ...
LÆS MERE

Skam er en stærk førelse, der slider på kroppe

”Jeg er bange for at blive afsløret i slet ikke at have styr på det, ...
LÆS MERE

5 Tips til en travl hverdag

Organiser din tid Nogle mener, at planlægning og struktur er en spændetrøje. Tværtimod! At beslutte ...
LÆS MERE

Psykomotorik er effektiv mod stress

Ny undersøgelse: Psykomotorik er effektivt mod stress En undersøgelse fra Rigshospitalet viser klare tegn på, ...
LÆS MERE

SKAL JEG HJÆLPE DIG?

Scroll to Top